Dinó csoport

 • Dínó csoport
  2017-18.

  A Dínó csoportba 22 gyermek jár. Ebben a tanévben kis-középsősök vagyunk. Eleven, vidám, nyüzsgő csoport. Nagyon szeretünk oviba járni, mert itt jókat játszhatunk, barkácsolhatunk, énekelhetünk, mesélhetünk és rengeteget mozoghatunk. Többen, már biciklizni is meg tanultunk az udvaron. Szívesen verselünk, mondókázunk. Napjaink színesek és nagyon élménydúsak. Tavaly óta sokat ügyesedtünk, okosodtunk, önállósodtunk. Többen jó barátokra is leltünk. Mi nagyon szeretünk a Dínó csoportba járni!

  Mayerné Bodó Ildikó

  Óvodapedagógus

  Gyermekvédelmi felelős

  Ildikó néni vagyok, már 8 éve dolgozom a Dínó csoportban. Élvezem a gyermekekkel való foglalkozást. Elvégeztem a szociálpedagógiai szakot, így, mint gyermekvédelmi felelős is működöm az óvodában. Úgy érzem, a gyermekek szeretnek, bár néha szigorúnak tűnök, de következetes vagyok. Arra törekszem, hogy a gyermekeink kiegyensúlyozottak, vidámak, és felszabadultak legyenek. A gyermekeink és saját magam érdekében is igyekszem folyamatosan továbbképezni magam.

  Jordákiné Károlyi Irén

  Óvodapedagógus

  Óvodavezető helyettes

  Irénke néni vagyok, már több, mint 22 éve gyermekeket nevelgetek. A Napfény oviban 5. éve dolgozom. Úgy gondolom, az az elsődleges, hogy a gyermekeink szeressenek óvodába járni, mert csak így tudjuk megvalósítani céljainkat. Fontos, hogy sokat ügyesedjenek, okosodjanak, testileg és lelkileg is egyaránt felkészüljenek az iskolára, ami nem csak a gyermekeknek, de szüleiknek is nagy kihívást jelent. Legfőbb célom, hogy minél színesebb egyéniségű, kedves, derűs és mindenre nyitott, érdeklődő gyerekeket adhassak át a tanító néniknek az iskolára. A fejlesztőpedagógia mellett a TSMT II mozgásfejlesztő terápiát is elvégeztem, amellyel igyekszem a gyermekeink iskolai beválását megsegíteni.