BALESETBIZTOSÍTÁS

BALESETBIZTOSÍTÁS

BALESETBIZTOSÍTÁS

ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT BALESETBIZTOSÍTÁS

Államilag finanszírozott tanuló balesetbiztosításról a tájékoztató

Az erről szóló 119/2003.(VIII.14.) kormányrendeletnek megfelelően a gyermekek a 3. életévük betöltésének napjától 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesülnek.Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2018. január 1. – 2019. december 31-ig szóló szerződést kötött a Generali Biztosító Zrt-vel az államilag finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításra.

A szolgáltatási igény leggyorsabban online ( Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás) honlapon vagy személyesen a kijelölt ügyfélszolgálaton (2030 Érd, Kálvin tér 1.) a mellékelten megküldött „ Államilag finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás szolgáltatási igénybejelentő ” című nyomtatvány kitöltésével és a szükséges orvosi dokumentumok benyújtásával intézheti el.

A Generali Biztosító Zrt. telefonos ügyfélszolgálata munkanapokon 08-20 óra között várja ügyfelei hívásait a +36-1/452-33-33 telefonszámon, továbbá helyi tarifával hívható még – a hét minden napján 24 órán át – az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás információs telefonszám: + 36-1/465-3745.


Letöltés: Államilag-finanszírozott-általános-gyermek-és-ifjúsági-balesetbiztosítás-szolgáltatási-igénybejelent-